Så himla vackert ! ;)



 

Jag tycker att Magnus var en värdig vinnare! Men den här dansen va såå enormt vacker  hihi :)


Lite uppdatering....

Nu var det ett tag sen jag skrev här. I torsdags var det träning för mig & Jessica.. och Andréas va barnvakt åt Jonathan å Felix. Sen när vi kom tillbaka så fick buskillarna bada. Dem hade riktigt kul med skummet & det var blött överallt haha. I fredags var jag & Anna bjudna hem till Camilla på middag, jättegod fisksoppa :) Sen kikade vi på let´s dance och drack några glas vin, sjöng singstar gjorde vi också. Tack för en trevlig kväll tjejer.








 

Kommer mer om gårdagens fest senare, det var en hel lyckad kväll i alla fall me massa skojigheter....även fast vi fick en timme mindre på krogen, men de räckte nog. Nu ska vi slöa i soffan & vänta på att Krille kommer hem me pizzorna till oss! Ha en skön söndag allihop.

....



En till som fyller år idag! Grattis Maria på 28års dagen... & grattis till lilltjejen Tyra!
Vi får ta och ses snart så jag får se lilla underverket. Hoppas allt e bra med er alla 3!!!


Grattis Tia!



Grattis tjejen på födelsedagen, jag e lite snällare än Jessica som kallar dig Tant haha :)
Hoppas du haft en toppen dag! Jag ser fram emot lördag då vi ska fira dig riktigt ordentligt & ha lika skoj som sist hehe.


I dag är det våffeldagen, men inga vofflor har det blivit för min del. Men tror vi ska göra det till mellanmål på jobbet imorgon... mumsigt. Så skön dag det har varit, vi har varit ute i solen hela dagen från 9-17. Inget barn har klagat på att de frysit eller varit blöta... så skönt. Nu märks det att våren e på ingång!
Nej nu ska jag gå ut med hunden. Kram/S


Underbara barn!!


 

Vilken rolig helg! :)

Ja, var ska jag börja nånstans.. vi tar det väl från början! I fredags när jag slutade jobbet skyndade jag mig lite för att inte komma alltför sent till Ludvika. Jag hade packat allt så de va klart, skulle bara åka hem & hämta upp Snoddis. Så jag tänkte att ja ringer Andréas så han kan komma ut med grejerna... men var fan e mobilen, hittade den inte. Måste ha glömt den på jobbet tänkte jag och vände i Knivsta. Väl framme vid jobbet igen fick jag låna Monas mobil & ringa till min.... hörde ingenting.... gick ut till bilen å fortsatte ringa. Och va hör jag... mobilen såklart, klantarsel som inte ens kolla i väskan innan jag vände tillbaka! haha. Jaja de va bara att vända hem igen.

Så runt halv nio tiden kom jag äntligen fram, till min underbara vän Alexandra som har flyttat & fått det så himla fint... helt annorlunda mot innan hehe, inte konstigt att Albin va så stolt över sitt nya fina rum! Ja i alla fall på fredagen där så blev jag bjuden på några glas vin, ost och kex & lite mys i soffan haha ;) Elvira sötnosen fick jag ha helt för mig själv en sväng på lördagen. Sen på kvällen blev ja bjuden på middag & vi kikade lite på Robinson, men det blev mest en massa skratt & snack om hybelkaniner hahaha. Lite festplanering blev det oxå, så nu har ni nåt skoj å se fram emot kära vänner.

Söndagen hade en liten överraskning att bjuda på.. Jag & Alex skulle gå med barnen till dollarstore men eftersom det började snöa så hade vi ingen lust att gå (läs Jag) så då tog vi min bil istället. Sen åkte vi ner och käkade på stan och när vi kom ut igen upptäckte Alex att de va dåligt me luft i bakdäcket, jag som inte är så haj på de här med bilar frågar hur man pumpar i luft då? Svaret jag fick av Alexandra va att enda gången hon pumpat ett däck va på en rullstol & olyckligtvis så hade däcket spruckit den gången. Men, what to do? Vi tog oss till en mack i alla fall. Väl där konstaterade vi att det inte bara va dåligt me luft. Det satt ju för fan en spik i däcket, jaaaaaaa jag hade fått punktering. åj åj åj, jag får ont i magen bara ja tänker på hur mycket jag skrattade. Dessutom hade vi ju barnen me oss, en riktigt nyfiken Albin som undrade va vi skrattade åt. Tillslut satt reservdäcket på plats! Vilket vi Aldrig hade fixat på egen hand, så en stor ros till dig Morten & tack för hjälpen. Jag lovar ja bjuder på en öl nästa gång :) Resan hem till uppsala gick helt enligt hastighetsbegränsningarna... Vilken helg, så sjukt roligt har jag inte haft på länge. Tack för allt gumman! Jag kommer & hälsar på snart igen:) Nu ska jag sussa så jag orkar upp för att åka me tåget imorgon. Natti natti gott folk








Grattis Lena 30 år!!



Hurra hurra på Lenas födelsedag! Jag hörde nåt om att det är vid 30 som livet börjar på riktigt...hehe.
Massor me grattis Kramar till dej!



I dag efter jobbet har vi tränat Jessica & jag.. är tyvärr enda gången den här veckan så skärpning till nästa vecka!!
I morgon bär det av mot Ludvika, ska hälsa på min vän Alexandra & mina gudbarn Albin & Elvira. Sen blir det nog en sväng till Borlänge också för att hälsa på Farmor. Andréas jobbar hela helgen, så jag tar me mig Snoddas och åker själv! Men det återstår en jobbdag imorrn, fast den här veckan har gått fort.. haha konstigt de där när jag tyckte förra veckan va så lång. Det gäller nog att hitta på saker att göra efter jobbet så blir det inte så långtråkiga veckor!
Nej, nu väntar sängen på mig... fast jag har sovmorgon så de e iaf skönt, Natti natti!


Grattis Farmor 95 år!


Min älskade farmor Lisa fyller hela 95 år idag!!!! Helt otroligt att hon blivit så gammal och hon har bott hemma, varit frisk & pigg fram tills för nåt år sedan då hon fick flytta till ett äldre boende där hon nu bor. Det var när hon flyttade från sitt hem som hon började glömma saker och det börjades märka att hon verkligen är gammal. Nu förra veckan opererades hon & sitter numera i rullstol för att hon bara har ett ben kvar, dem var tvugna att amputera det andra för att hon inte hade någon känsel i det. På bilden sitter hon ju också i rullstol men det var för att vi gick en lång promenad i höstas och då kunde hon bara gå kortare sträckor med rullatorn. Vi är nu bara glada att hon klarade operationen och att hon inte har ont längre! Så jag hoppas såå att hon slipper få ont mer nu. Hon har ju lovat mig att leva tills hon blir 100 år, krutfarmor hehe. Nej men jag är glad att jag haft henne så pass länge redan, hon har alltid varit min favoritfarmor, så glad & snäll jämt. Den enda jag haft i stort sett... min Farfar dog när jag va liten och Mormor & Morfar har jag aldrig träffat.

Så GRATTIS Farmor på 95 års dagen, inte för att du läser det här men, du finns i mina tankar & jag hoppas du haft en bra dag! Jag vet i alla fall att farbror skulle komma med tårta =) I helgen ska jag ev. åka upp och få träffa dig.

Så glad man blir av att solen tittar fram, idag har vi varit ute nästan hela dagen. Så himla skönt & fint väder, nu längtar man verkligen efter våren! Barnen fångade en fjäril idag, i alla fall ett vårtecken =) hihi.


Tisdag...

Idag efter jobbet åkte jag & Nina ner på stan och mötte upp Lena där. Sedan gick vi alla fyra (Viktor va ju också me) fast iofs så gick ju inte han... han fick ju åka vagnen hehe =) ja i alla fall så gick vi och åt mat på Unico, dem har riktigt goda sallader & foccacias, det blev en foccacia me halloumi, pesto, tomat & basilika. Mmmmm så gott! Och det var så kul att träffa Lena & lille Viktor, han har blivit så stor sen sist, skrattade hela tiden och satt nästan själv! Det var så skönt att höra att allt är bra me lilla familjen. Eftersom Lena fyller år på torsdag så passade vi på att gratta henne lite, med en korg fylld av italienska delikatesser.
Nu har jag precis kommit hem från gränby centrum där jag hittade en sjal & en kalender som jag köpte.


Viktor 4mån!

Nej nu är det desperate housewives på min tv !!

Hej hopp

Måndag...

Ja då var det ny vecka igen.. och jag är trött som vanligt på måndagar. Jag skulle behövt en dag till på helgen tror jag, så man piggnat till lite. I går var Jessica, Madde & grabbarna här en sväng. Jessica lånade våran tvättstuga & tvättade en hel del.. eftersom deras maskin gått sönder. Medan vi sprang till tvättstugan fram och tillbaka så spelade barnen guitar hero & simpsons, Andreas låg i soffan å slappade och Madeleine pluggade körkortsteori. Vilket resulterade i att hon klarade skrivningen idag! Så Grattis grattis till körkortet tjejen!!!! Det gjorde du bra! =)



Varning för Madde ute på vägarna...hihi.


Och här e några bilder på grabbarna bus ;)


Melodifestivalen & fest!

I går bjöd vi som sagt Andreas, Miriam, Håkan & Malin på middag. Det blev en lyckad middag, där alla fick laga sin egen mat i små wokstekpannor. Efter maten blev det melodifestivalen för hela slanten... tyckte ändå låten som vann va helt okej, men det var lite oväntat. Jag tyckte nog att Sarah dawn finers låt va bäst. Vi fortsatte kvällen med lips & guitar hero. Sen blev det taxi ner me Miriam & Strömberg till krogen, Svenssons åkanten. En massa dans blev det där & en och annan drink.... riktigt kul kväll. Tack för det kära vänner!










Just ja, vi köpte en ryamatta igår också... det blev en svart, lite kontraster mot den ljusa soffan. Som ni ser skymten av på bilderna.. Snoddas & hans kompis Nelly gillade den iaf! Men vi hittade inget soffbord ... får kika lite mer efter det.
Nu ska vi äta pizza...mums. har mått lite sisådär idag...
Ha en skön söndag! Kramar Sofia

Äntligen helg!

Yes, äntligen lite ledigt.. efter en ovanligt lång vecka! I går var vi hem till Andréas syster, lika trevligt som alltid... blev bjuden på lite vin också & somnade sedan med Jonathan på deras soffa haha, medan Andréas & Jessica försökte vinna en Mario cart turnering hehe.. så runt 1 tiden hade dem lyckats kommit två;a och gav sig där :P Idag blir det rensning av vårt förråd, kan verkligen behövas och ett måste för att vi ska få plats me gamla soffan där. Sen blir det en runda till några möbelaffärer för att kika efter en ryamatta och ett soffbord till nya soffan. Handling ska vi också hinna med innan det är dags att fixa middagen som vi ska bjuda på till Andreas, Miriam, Håkan & Malin. Trajvlisch! Nej nu är det dags att göra ett ryck så vi hinner med allt innan gästerna kommer!! TREVLIG HELG !

Här e nya soffan i bio rummet....

Snöyra!

Jajjemen, här i Uppsala är det värsta snö kaoset... jag som trodde det skulle bli vår? men nej då, bara att sätta på sig vinterjackan och ge sig ut i snön. Barnen på jobbet e glada i alla fall, pulka & stjärtlappsåkning e ju det bästa hihi. Nej egentligen har jag inte tid att sitta här. Jag håller på att rensa lite kläder i garderoben.... och så ska jag kika på efterlyst! Handlar ju om killen från Ludvika som blivit mördad, spännande. Men jag ville bara gratta Madde som klarade uppkörningen idag, grattis! jag håller tummarna för dig på måndag =)



Kram kram /Sofia

Ny vecka!

Helgen gled snabbt förbi. Andréas har jobbat och jag har latat mig ;) I fredags blev det en lugn kväll framför tv;n i min ensamhet... eller ja, Krille kom ju och gjorde mig lite sällskap. På lördagen lyxade jag, Jessica & Tia med att gå på relaxen på fyrishov; bubbelpool, relaxbastu, cider, vindruvox, ost & kex, ansiktsmask, fotmassage, ångbastu, vanlig bastu, mera bubblor, ja helt underbart skönt å bara slappa. Super idé jessica, den får du komma med ofta! Sen åkte vi hem till fam. lindberg där det bjöds på god mat & alkohol... grannarna kom också över och umgicks, så trevligt. Söndagen bestod också mest av slappande, lite lek & bus med Jonathan & Felix och såklart några promenader me Snoddis... Tyvärr har jag inga bilder från helgen, har varit dålig på att dokumentera... hehe.
Men här är en på oss inne på flurran för 2 helger sen!!





Idag är det måndag och ny vecka. Vi har kommit igång med träningen igen, känns skönt, efter att ha varit sjuk länge. Så nu hoppas ja på att vi håller oss friska.... och så längtar jag såklart efter våren. Så att man kan ut & springa. Men jag klagar inte, för jag gillar snön också & Snoddas älskar snö hihi. Den här veckan består av träning och jobb......

Den här fina rosen fick jag förra veckan....


Löneförhöjning & en fin ros för ett bra jobb, jag är mer än nöjd! 

Annars rullar allt på i vanlig ordning på jobbet.. tankarna börjar komma om hur det ska bli till hösten. Om jag ska fortsätta jobba med 5 åringarna som jag gör nu, eller göra ett hopp till småbarnsavd. och börja jobba med 1åringarna för att sedan följa dem & deras utveckling. Jag är kluven, vill båda. (chefen vill ha kvar mig på 5års avd.) Men det återstår att se hur det blir, just nu har vi massor att göra innan den underbara gruppen vi har nu börjar skolan. Känns lite sorgligt faktiskt...

Yes, nu är äntligen hockeyn slut som Andréas tittat på, så nu blir det lite mys i soffan innan läggdax.

Puss & Kram

Örebrofest & Ludvikabesök!



Alltid lika kul & ses tjejer... åh vilken rolig fest! Tack för det!


Sen va vi ju i Ludvika där brorsan också va me sin familj, så jag gosade me lilla millie & lekte massa me Noah.

  


Puss & Kram till alla mina underbara vänner, ni e betyder mest! /S

Tessan 25 år!

Grattis vännen (min gamla kombo) på din födelsedag!
Tack för en naaajs fest i lördags...
Massa Pussar & Kramar från mej =)























Så här ser snygga 25åringen ut :)

RSS 2.0