Elvin 1år

Nu e vår prins inte lika liten som en docka längre.... Det var ett helt år sedan han föddes! Hipp hipp hurra på Elvins 1 års dag. Vi älskar dej! ❤


I Karlstad skiner sola!!?

Jag kan nog inte riktigt hålla med om den slogan.... Idag snöade det massor och ingen sol såvitt jag kunde se. Meeen, var ju inte det jag skulle blogga om. Fast det handlar ju om Karlstad, för det är där vi har tillbringat helgen. Hos lillemans kusiner, min kära bror och hans fru! (Fru ja, dem gifte sig i somras). Vi har i alla fall haft en riktigt trevlig & mysig helg me massa lek och bus. Tänk att gamla hederliga leken kurragömma kan vara såå rolig, till och med Andreas var med och lekte.... Skridsko och Pulkaåkning blev det, kusintjejen M drog lilleman i pulkan och lilleman gjorde även sin första vurpa i backen...åkte över ett hopp, ooops, men de gick bra, upp å ner i snön, men det är ju sånt som hör till! ;) lilleman har även gjort debut i gungan och även ätit ägg för första gången, kul å gott tyckte han. Melofestivalen tittade vi på och hade våra åsikter...suck va konstigt folk röstar. Finalen däremot ska bli kul att gå på! Nu har vi fått tag i biljetter :)

Imorgon blir det 10månaders kontroll för lilleman. Det ska bli spännande att se hur stor han blivit, det var ett tag sen vi var där nu. Sen blir det pulka åkning med mamma gruppen och fika hos söta Stella som fyller hela 2 år! Grattis tjejen en dag i förskott!!! :)


RSS 2.0