Millie & Sagas dop!

Så vackert :)


När det var klart i kyrkan var det dags för goda smörgåstårtan och smaskiga prinsesstårtan. Amanda & Noah var duktiga på att hjälpa till med paketöppningen! Sen var det utelek med Snoddas som gällde, i det fin fina vädret... :)





Sötnosen ♥





Jag & Noah bus ;)

Sälen 2009!

Här kommer några bilder från härliga Sälen! Vi hade riktigt fint sooool väder och så najs åkning. Vi var på afterskii, åt på restaurang, bowlade och hade trevligt... på hemvägen stannade vi till i Lindvallen & träffade Alexandra, Morten & barnen. Längtar redan till nästa snowboard säsong! Men sommaren får gärna vara lååång först =)

Hej igen...

.. nu var det väldigt längesen jag skrev något här. Datorn har ju som sagt krånglat och vill inte som jag. Men nu verkar den funka ett tag i alla fall, så får väl se om/när den lägger av.. tänkte skriva några rader i alla fall.
Det har varit fullt upp de senaste helgerna, begravning av farmor i borlänge, dop för Millie i karlstad, valborgsfirande i uppsala, Alex & min 25års fest i ludvika. Så det har varit mycket åkande fram & tillbaka. Men det är ju alltid kul att umgås med familjen & vännerna. Begravningen av min farmor var såå fin... och många berättade fina/roliga minnen om farmor. Dagen efter begravningen var det dags för dop i Karlstad. Så vi åkte dit redan på kvällen & sov kvar hos brorsan. Även dopet var riktigt fint, till & med Snoddas sjöng med när kyrkklockorna ringde, där han satt ensam utanför kyrkan haha. Han ville ju vara med han också ;) Noah var så duktig i kyrkan och hällde upp dopvattnet & Millie var väl inte helt nöjd men såå söt i fina klänningen. Valborg i Uppsala är ju något alldeles speciellt & alltid lika kul varje år, så även i år. Även om kvällen inte slutade som jag planerat..... Mer festande blev det i lördags, då jag & Alexandra hade våran 25 årsfest ihop. Jag vill tacka alla för en supertrevlig kväll & för de fina presenterna!
Lilla sötnosen Wilma fyllde 2 år den 29 April.....


så lite i efterskott vill jag slänga in ett Stort grattis till min älskade vän Alexandra & till lilla sötnosen Wilma!
 
Puss på er!

RSS 2.0