KRILLE 30 ÅR IDAG!!!!!!!!

Hurra hurra, stooor grattiskram till Kristian på din 30-års dag, nu längtar vi till lördag när vi får fira dig riktigt ordentligt!
 
image62




Igår shoppade jag lite på MQ rean, det blev två t-shirts..... lite måste man ju få unna sig själv även om de mesta av pengarna går till renoveringen just nu..







Nu har vi äntligen fått rinnande vatten i köket, jihoo...  Vi har andréas käre far att tacka, det är tur att vi har honom som kan det mesta! Men det är långt i från klart! dock inte mkt kvar att kakla, vilket jag gjort alldeles själv.... Riktigt nöjd e jag med diskmaskin iaf, det var en bra investering !! Så nu får vi se vad nästa projekt blir.... har funderingar på sovrummet...... men en sak i taget!

Nu ska ja kika på efterlyst.... hej så länge

Grattis Ida!!


image60
Många grattis pussar och kramar till dig min vän....


Upp & ner, ner & upp!

Just nu har vi köksprylar överallt, fläkten har inte kommit ÄN, vi har inget rinnande vatten i köket, kaffet e slut, jag e trött, imorgon är det måndag,  värdelöst m.a.o. och balongen som jag just stack hål på pös ihop vilket jag räknat med MEN jag hade ju trott att det skulle bli en lampskärm av det stelnade garnet, men icke!!

ett enda skatbo..

Köksrenovering tar sin tid när man som outbildad pysslar med det själv, allt ser så enkelt ut när dem på "äntligen hemma" & "roomservice" gör om delar av hemmet på ett par få dagar, men det kan jag lova att det inte alltid är,  det gäller att ha tålamod...jaja, vilket fall så längtar  jag till att det blir klart i vårt kök.
Men det är dumt att klaga, jag har ju anledningar att överleva för...bland annat så planerar jag och min kära mor en resa i påsk... barchelona lutar det mot, eller kanske moskva, warszawa, amsterdam, paris eller madrid! ja vi får se helt enkelt, någonstans i europa blir det!!! Ett avbrott från jobbet e ju aldrig fel...

Nu e helgen snart slut, jag hinner inte med.... får hoppas på att veckan går lika fort! så att det blir helg snart igen :) Vi hade riktigt trevligt & roligt igår i alla fall, tack lena & fredde för den goda maten och all alkohol... vi lyckades ta oss hem på andréas cykel, lite mör i rumpan e jag som fick sitta där bak hehe... jag e lite sliten från igår kan jag erkänna.... så tyvärr har det inte blivit någon bakning av idag! får fixa det imorgon.... Nu e det dax för sista promenaden innan jag ska sussa!

ZZzzzzzzzz

Löördag!!

Då var det dags att uppdatera lite om mitt liv igen. Veckan har passerat förbi snabbt som vanligt....
Jessica och grabbarna har varit här och Jonathan har roat oss med att sjunga karaoke...
                                                 
Vår renovering av köket har stått still nu ett tag, då vi väntar på att fläkten ska komma, vi har nämligen väntat sen innan jul och grabben på elgiganten lovade ju att den skulle kommit innan den 9januari. Så nu väntar vi bara och håller tummarna....Dålig stil att lova något som dem inte kan hålla !!!
Igår försökte Malin och jag göra egna lampor av en balong, tapetklister och garn, det visar sig om vi lyckats... jag återkommer om resultatet......



Idag har jag varit på ikea med Olivia, var tänkt att Linnéa också skulle hänga med men då hon hade spytt hela natten så ville både hon och jag att hon skulle stanna hemma ;) på ikea köpte jag väggdekoration till vårat tredje rum... Efter ikea följde jag med hem till Olivia en sväng för första gången, mysig liten lya de där!! och nu när ja kommit hem är det dags att ta tag i lite grejer som att tvätta, städa och så..... medans andréas e borta hos fredde och kikar på fotboll, jag valde dock att hoppa över det. Då tvättar & städar jag hellre hihi !! Ikväll e vi bjudna på middag & vin hos Fredde, trevligt!! Vi laddar för fullt till nästa helg då Krille ska ha sin 30 års fest! det blir nog riktigt najs, något att se fram mot ... ska förresten baka lite imorgon som vi ska ha med oss till festen....

ha en trevlig helg allesammans!!

GRATTIS MALIN!!!!

image52

På din födelsedag, äntligen är du lika gammal som mig !!! hehe

Åter i tjänst.....

Jahapp, då var det slut på sovmorgon varje dag! klockan 06.15 ringde väckarklockan imorse, jag var pigg och glad, hoppade upp ur sängen, strålande solsken ute. Nej om det ändå kunde vara så - trött som fan, sur och sov vidare nån minut innan det var dax att tvinga sig själv upp & ut i kylan....... ja jag kan väl inte påstå att jag e morgonpigg direkt. Men, rätt skönt att komma in i rutinerna igen, jag har ju råkat vända på dygnet nu när jag varit ledig så länge.

Förresten köpte vi en ny bärbar dator i helgen som jag sitter vid just nu! lite ovant när ja e van vid vanlig mus och tangentbord hehe. Men det e schysst att man kan sitta var man vill........ sitter just nu i soffan och kikar på CSI NY!
                                                                                                                        





Vi har förresten bokat en skidresa till Sälen i mars, något att se fram emot!!! weeeee, ska bli grymt roligt.....

Då var det dags för sista promenaden innan jag måste sussa för att orka upp imorgon igen....
Natti natti

2008

Yes, vi har klivit in i ett nytt år med nya möjligheter. På nårsafton var det fest här hos mig & Andréas! Vi började kvällen med att käka en riktigt god tre-rätters middag med våra vänner, som vi alla lagade tillsammans - vilket gick oväntat bra! Alla kockar får en guldstjärna av mig....

     
Den fina dukningen =)

Kvällen fortsatte med karaoke, sällskapsspel, davids goda hemmagjorda praliner, heta diskussioner, fyrverkerier, äckliga cigarrer och en del alkohol (tack för goda drinkar).. 12-slaget skålades in med den 1 år gamla champangen "Alexander" som vi fått av våra vänner förra nyårsafton! Kan tilläggas att vi även detta år fick champange, två dessutom, får väl spara dem till nästa och näst nästa nyår hehe.


image20
Tack för lånet av mössan David, så otroooligt varm och skön!!





Nu är det dax att fixa maten här, sen blir det film & mys. ♥




*Såklart så tänker jag på dig min vän, Alexandra, du kämpar på bra och jag vet att du snart blir bättre, puss till dig!!*



tjaoo!!


Malin här.....

Här e malin som skiver lite om zofias kväll...

Började med discobowling...gick hyffsat..barjade med några dinkar där å lite öl..gick hem till mig å min sambo håkan..hade lite drinktester..håkan hade lite för mycket alkohol i dom....jag å zofia drack liiiite för  många drinkar
Vi försökte även spela ett spel som jag(malin)självklart vann i öerlägsen stil.

Slutade med att zofia somnade i våran soffa..(lite mycket alkohol)

Får se om hon kommer hem i sin egen säng sen(lycka till Andreas`)...Blir en supriiiise imorron bitti..

Hoppas du inte e för bakis imorron eller idag för klockan e ju över 24.00 nu..

Många kramar och tack för att jag fick skriva några rader inte för att jag vet om hon kommer ihåg det imorron men men återstår att se..

natti natti  säger vi till zofia Andreas och snoddas..

Fortfarande semester!

Det har varit mycket skönt med ledighet under julen och nyår, nästa vecka på måndag så böjar allvaret igen! jag kan ju medge att jag saknar mina kids lite i allafall.... men som sagt, semestern (vilket det för mig som arbetar numera heter) har varit underbar!!

Vad har jag då gjort? Jo först en massa stress med julklappar innan jul, som det brukar vara med andra ord. Innan det sedan bar iväg till dalarna så träffades jag, min kärlek och hans familj för att fira "lilla julafton" i Storvreta, äta andréas mammas goda julmat och öppna en del paket också såklart. Jonathan fick en trumpet av oss, precis som han hade önskat sig (efter att ha sett "Pippi firar jul" där hon får en i julklapp). Alla blev såklart sugna på att spela!
        

image5


På kvällen åkte vi ut till Andréas syster för att fortsätta fira lite, vi spelade spel och drack någon drink. Alltid lika trevligt!

På söndagen innan julafton (Albins födelsedag!!!) bar det iväg till Ludvika. Vi åkte upp till Håksberg en sväng för att gratta stora killen, tänka sig Albin är redan hela 2 år, åj åj va fort det går. Det måste tilläggas att denna goa kille e min gudson och jag har till och med den stora äran att vara fadder åt hans lilla syster Elvira också!
 

Jag, Andréas, Snoddas, min bror, hans tjej och deras son Noah (som jag också är fadder åt) firade julen hos mina föräldrar i Ludvika men stackars Baghera fick vara ensam kvar i Uppsala på självaste julafton......
även om han gjorde ett tappert försök att få följa med....

Noah var riktigt glad när tomten kom, bjöd honom på sina pepparkakor som han själv bakat, hjälpte honom dela ut alla paket och tomten fick till och med en kram.
           

Tack för alla fina julklappar!!! Mer om nyår kommer.... nu måste jag ut med Snoddas på promenix!

Nya bloggen....


....jajjemensan nu har jag skaffat mig en blogg.



Ja lite startsnack om mig då, Sofia heter jag och är från Ludvika /Dalarna men bor numera i Uppsala med min underbara sambo Andréas, våran hund Snoddas och katten Baghera.

Vill du veta vad som händer i mitt liv med min älskade pojkvän & de underbara vännerna - mina dagar, utekvällar, fester, resor, träning, jobblivet, kläder, saker som dödar mig och saker som gör mig upphetsande lycklig!! då får du kika in här!


RSS 2.0