Slänger in en stor kram till världens bästa vän Alexandra ♥ puss på dej!

Ludvika över helgen!

I fredags åkte jag, Andréas & Snoddas till Ludvika. Tack Håkan & Malin som alltid ställer upp å e kattvakt åt Baghera :) Min mamma fyller år nästa vecka och den här helgen va den enda som passa för oss så vi passade på att fira henne lite också och så va brorsan och hans familj också där! Så det blev en hel del lek med Noah & Millie också. Snoddas är överlycklig när han kommer till ludvika och får springa i dalaskogarna hela dagarna... så nu är han trött. Nu blir det film och mys!




Tittar nära i spegeln =)






Busar me brorsan...




 


Filmtips - Taken!

Så jävla bra film jag såg igår, den Måste ses :)


Längesen...

Det har varit fullt upp sista tiden känns det som, mkt på jobbet nu & helgerna har gått åt till att mest ta det lugnt...
Förra helgen åkte jag ut till Jessica & grabbarna och var kvar där hela helgen. Det blev massa lek & bus, promenad i skogen och hittade kantareller, sen var vi på höstmarknad & barnen fick varsitt mini-gevär med mini-älgar i trä (eftersom pappa Krille var & jagade älg ville ju barnen göra de med hehe)! Det är sån tur jag har er att komma till när A jobbar.... :) Tack för en mysig helg! & tack Johanna för den goda blåbärspajen...hehe.







Den här helgen var Andréas ledig och vi har haft en riktig mys-helg! I fredags sa vi hejdå till Håkan, Malin & Michelle som åkte till Mallorca (inte nååå avensjuk), sen på kvällen blev det middag, film & mys i soffan, i lördags var vi på bio och såg beck...sen en sväng på stan på kulturnatten och i söndags blev det långpromenader i det fina vädret, lite shopping på ikea, bauhaus, din sko & granit och sen har jag pysslat med att sätta in kort i mina fotoalbum.. Sen kom mamma & pappa förbi en sväng med kantareller, mums!





Lilla Michelle badar :)


Ny vecka & fullt upp igen...är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Men jag ska försöka ta mig till shlm efter jobbet nån dag den här veckan, behöver färga & klippa håret och snälla Karin ska fixa det.. Inte helt fel att känna en frisör :) Nej nu måste jag ut med vovven innan jag somnar på tangenterna... Natti natti


Jag är med & tävlar....

Gå in här om du också vill vara med och tävla!


Sandra 25 år!

I lördags åkte jag till Ludvika och firade Sandra som fyllt 25 år, grattis i efterskott vännen! Vi blev bjudna på middag hos Sandra och hade så trevligt me vännerna... och sedan blev det utgång på trädgården, ingen hit direkt. Men tack Sandra & er andra för en super mysig middag med trevligt sällskap, lilla Edvin var ju med oxå :)










25 åringen öppnar sina presenter,
en ansiktsbehandling & ett armband från SNÖ!


RSS 2.0