Jessicas möhippa!

I lördags var dagen då Jessica blev hippad ;) Det hela började med att vi överraskade Jessica. Jag, Madde & Tia kom in på loppisen som Johanna & hon stod och sålde barnprylar på... Vi kidnappade Jessica till Västerås där vi efter att fått på Jessica prinsess utstyrseln begav oss in på Arosfortet (för er som inte vet är det ungefär som fångarna på fortet). Kan väl inte påstå att vi var direkt överlägsna, kluriga celler de där. Tur vi hade Madde med oss som fixade några poäng i alla fall, bra de tjejen :) När vi efter 2 timmar var klara var det dags att åka hem till Tias föräldrar & få i oss lite käk, vi köpte med oss Kina mat - så gott! Vi var ganska möra i kroppen och blev trötta på vägen hem. Men efter lite mat & vin samt några cider var vi igång igen. Självklart hade Jessica sin fina rosa boa, tiara, benvärmare, örhängen & vi alla rosa läppstift på oss.
Tack till Tias pappa som så snällt skjutsade oss ner på stan.
Efter några roliga kommentarer och en hel del skratt gick vi sedan ut på Blue moon bar & jag lovar att vi hade riktigt kul!! Det blev så lyckat alltihop!



Tack tjejer för en oförglömlig kväll!!

Ludvika!

I helgen var jag i Ludvika och hälsade på min kära familj och min kära vän Alexandra! I lördags var jag & mamma till Borlänge och hälsade på min gamla farmor, ja hela 94 år är hon så nog är hon gammal. Men Farmor var pigg och blev väldigt glad när vi kom.. så vi passade på att ta med henne ut i friska luften på en liten promenad. Vi lånade en rullstol på hemmet där hon bor, för hon orkar inte gå så långa sträckor. Det är inte lätt att bli så där gammal och fy för att bo på ett sånt där hem, jag tycker verkligen synd om henne... så lååångtråkigt, det är nästan tur att minnet inte är det bästa ibland. 

 

Pappa var kvar hemma i Ludvika med Snoddas och när vi kom hem igen tog vi en sväng ut i skogen och plockade lite kantareller... Snoddas var överlyckling, som han jämt blir i skogen och sprang som en tok överallt. I söndags åkte jag och Alex en sväng till smedjebacken å shoppade lite. Sen var det dags att åka hemåt igen. Men om två veckor kommer jag igen och då får jag även träffa min brorsson Noah! =)

  

På jobbet imorgon har vi våran skogsdag... så det blir lite grillning & fika i skogen eftersom min kollega så passande fyller år imorrn. Jag får nog se till att ta på mig en hel del kläder, för idag var det riktigt kallt ute... brr vintern på väg.

Nu ska jag sova så jag orkar upp. Är så duktig så jag har börjat gå till station och det tar lite mer än en halvtimme så då måste jag upp tidigt eftersom tåget går redan 07.10, så Godnattt!!!

I sthlm på besök hos Karin!

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade sist... tänkte berätta lite om helgen. I lördags var jag, Andréas, Håkan & Malin i sthlm och kikade på fotboll, Aik- Ifk. Efter matchen åkte jag tunnelbanan in till centrum och vidare mot globen till salong Maria Nila där min barndomsvän Karin jobbar. Sååå bra när man har en kompis som e frisör =) så tack så himla mkt för att du gjorde mig så fin i håret. När vi var klara med färgning & klippning var det dags att ta oss hem till Karin å fixa oss iordning, på hemvägen köpte vi indisk mat - så gott. Efter den goda maten och några glas vin tog vi oss ut på sthlm:s gator för att möta upp några andra vänner... När vi väl kom fram dit vi skulle upptäckte vi att det var en gigantisk kö, så istället drog vi vidare till skeppsbaren och satte oss där & tog några öl, snackade och hade riktigt trevligt. Emma, även hon en gammal barndomsvän kom förbi och gjorde oss sällskap. När vi sedan bestämde oss för att gå hemåt blev det endel stopp på vägen, kisspaus, köpte donuts, godis och ja en hel del skratt. Skrattandet fortsatte även när vi gick och la oss... Karins sambo Cissi fick några roliga sms & mms där på natten. Jag säger bara "it´s better when you are on my sofa" hahaha... Jag tror nog jag behåller förklaringen för mig själv, nog bäst så va Karin? Det var riktigt kul att få komma och hälsa på och se hur ni bor & jag lovar att jag snart kommer igen!
 
 
       FÖRE                 &                          EFTER





                                                                                     goa Karin & jag.

Idag är jag ledig & jag och Andréas ska på träning med Snoddas, våran lille vilding som vi ska försöka få lite mer ordning på eftersom han skäller så ofta. Så vi får se hur det går! Sen blir det en del plock här hemma, har lite nya idéer om att flytta några möbler också.... ska se vad Andréas tycker. Ha en trevlig torsdag, det ska jag - sååå skönt att vara ledig mitt i veckan, värsta lyxet hihi!


Puss & Kram


Idol fiasko



Hahah, varför är det så kul att titta på idol audition? jo bland annat för att det finns så jäkla många nötter som tror att dem är såååå bra....

Bröllop...

... Andréas syster ska gifta sig !! så himla kul och spännande att gå på bröllop. Men jag har ett problem, va fan jag ska ha på mig? ursäkta uttrycket, men jag har ingen aning och idag har jag varit runt på stan och kikat överallt tror ja hehe. Hittade inget som jag direkt fastnade för. Men jag kanske letade i fel affärer? Någon som har något förslag ? Bröllopet är den 18 okt. och det brukar ju vara ganska kallt i oktober men jag funderar ändå på klänning, strumpbyxor och ev. någon snygg kofta till.


Hittade några lite snabbt nu när jag kikade på nätet.... fastnade lite för den här sista.... va tycker du?

Helg igen.....


Ännu en vecka har gått.... i fredags på väg i bilen till jobbet så hamnade jag mitt i en filminspelning, rätt häftigt och mitt bland allt filmfolk stod en tjej som jag gått på högstadiet med, Matilda Bång för er som vet.... blev något förvånad där ett tag, kändes inte direkt som jag var i Märsta. I helgen har jag varit barnvakt åt busungarna, Jonathan & Felix. I lördags var vi till akademiska på öppet hus, det var lite spännande att få gå runt där överallt och kika. Jonathan var även duktig och gjorde ett pricktest (ingen allergi där inte), vi träffade nalledoktorn som ställde diagnoser på barnens nallar och nallarna fick plåster & bandage, vi såg ambulansen, helikoptern & doktorerna/sjuksköterskorna från serien sjukhuset. Sedan var vi en sväng till 4h gården och tittade på alla djuren, detta är ngt som alltid går hem och om Felix hade fått bestämma så hade han nog varit kvar där fortfarande hihi.
          

Jag har också hunnit med att plantera lite nya blommor som Malin & jag köpte på plantagen idag. Vi hann även med en shoppingrunda på en del andra affärer, vilket avslutades med en lunch på ikea.
Veckan som kommer blir hyfsat lugn, inga sena kvällsmöten och inget spec. inplanerat. Ha det fint allesammans!




























I trollis på besök hos tessa & johan!

I helgen var jag och Andréas i trollhättan hos våra kära vänner tessa & johan... där nere i väst var det kanon väder, sol och varmt... så ingen höst där än så länge :) Vi kom dit i fredags och det blev det en lugn kväll, käkade tacos & roade oss med en hel del roliga spel! katten caesar hade fullt upp med att jaga en stackars harskrank som lyckats ta sig in.
 

I lördags var vi på dagen nere och kikade in nollornas flottrace inne i stan, kikade även runt i lite affärer. På kvällen va de tänkt att bli gårdsfest som tessa styrt upp med några grannar... Men när vi väl kom ut på gården blev vi bombaderade av myggen, så snabbt beslutade vi oss att istället gå in till grannen och fortsätta festandet där. Sedan blev det utgång på butlers! Vi hade riktigt kul, men håller en del grejer för oss själva..... här e lite bilder från kvällen!




Tack tessa & johan för en riktigt trevlig helg.....

Åter till vardagen igen! och allt är som vanligt, fullt upp på jobbet. Imorgon har jag även kvällsmöte!
Puss&Kram!

RSS 2.0