Miljoner grattis pussar till.......


Lillstumpan har blivit stor tjej nu! :)

Äntligen........



Lite blandat....

Längesen nu....

Attans att Sverige inte kom längre i EM. Här kikade vi på matchen vi förlorade mot Ryssland, men inte var vi ledsna för det... ?






Snoddas i skogen i Dalarna, så lycklig med den stora pinnen i munnen !!




Förra helgen var vi på släktträff utanför Norrtälje, väldans stor släkt (på andréas mammas sida)!! blev lite chockad över hur mkt folk de va där.... men inte ens andréas kände igen alla. Vi gick på tipspromenad, åt mat, köpte "nit"- lotter (som alltid), barnen och andréas lekte & fiskade fiskedam m.m.
Om några veckor ska vi på släktträff igen, vilket man ju inte är på alltför ofta . Då ska vi i alla fall till Borlänge och träffa släkten på min pappas sida! trevligt påhitt de där med släktträff=)





Jonathan & Felix var här och hälsade på i veckan...stor grabbarna!

Så till nuläget...... vi håller på att målar i köket för fullt, snart klara och då kommer det lite bilder. Luckorna står näst på tur att lackas, får se va de blir för färg, vi har inte helt bestämt oss än men det lutar nog mot vita. Sen är det bara ny kyl/frys och spis kvar att införskaffa...men det får bli efter vår semester.
Ja nu är det nedräkning till semestern... bara 5 dagar kvar!!! Sen bär det av till Ludvika över helgen, ska fira lillstumpan Elvira som fyller 1år. Tänk att hon blir så stor. Efter det blir det hem till uppsala en dag innan vi ska vidare mot Falköping, Trollhättan, Ullared & Gekås, Göteborg & Lisseberg... Veckan efter det blir det en sista minuten resa till ngt varmt land, inget bokat än. Sista veckan på semestern blir det till att ta de lilla lugna å njuta av ledigheten.
Så gott folk, ha det så bra i värmen (som vi väl alla hoppas på)!
Godnatt

Himla trevlig fest de där :)


RSS 2.0