Semestern!!!



Nu när semestern är slut så tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg om hur jag haft det under min ledighet..... kan ju börja med att säga att det varit helt underbart!!! framförallt att man sluppit gått upp tidiga mornar och även sluppit vara så trött på kvällarna.. så nu har jag fått nya krafter och jag tycker faktiskt att det har varit helt okej de två första veckorna på jobbet. Det har hänt en hel del skojigheter under semestern... så jag är riktigt nöjd! 
Helgen innan semestern började var jag till Ludvika och firade sötisen Elvira som blev ett år. Sedan var jag & mamma till Karlstad en sväng och hälsade på brorsan. Kan avslöja att Noah ska bli storebror i februari...
När semesterveckan sedan startade åkte jag & min pojkvän med våra grannar mot Falköping till en camping där vi blev bjudna på middag av Malins föräldrar. Kan ju tillägga att jag & Malin åkte i världens minsta bil första biten, vilken jävla resa haha... När vi varit ett tag i Falköping var det sedan dags att åka vidare mot Trollhättan, där Malins föräldrar annars bor och där vi så snällt fick sova kvar under vår vistelse i södra Sverige. I trollhättan passade vi även på att hälsa på våra vänner Therése & Johan. Kul tessa att se hur ni bodde och tack för den goda rabarberpajen ;) 
Vi har även hunnit med Gekås i Ullared, där killarna snabbt tröttnade på vårt shoppande hehe. Ett helt hav av allt och ingenting... men det blev en hel del fynd så jag är riktigt nöjd med det,  kan nog tänkas bli fler resor dit.
Sista dagen åkte vi till Göteborg och gick på Liseberg, åkte massor av karuseller och hade riktigt kul. Dagen efter åkte vi hem till uppsala och den helgen hade Andréas mamma sin 50års fest som blev väldigt lyckad med fint väder, god mat och trevligt folk. Spökena på bilden hängde jag & Andréas upp i Evas trädgård under natten... i present fick hon nämligen en spökvandrig i sthlm & middag på en hemsökt restaurang.


Vi har också varit i Bulgarien en vecka, så najs. Träffade ett dansk par där nere som vi umgicks med & hade super kul!

Sista helgen innan det var dags för jobb igen spenderade vi ihop med Fredde, Lena, Andreas & Miriam i Miriams pappas sommarstuga ute på en mysig liten ö i mälaren. Har en del roliga bilder från den helgen, men jag tror vi håller dem för oss själva haha... eller va tycker du Fredde?

Under min semester har jag även hunnit med att måla om vårat förråd som står ute på altanen....


Det var min sommar och nu är det snart höst, suck. Hoppas den blir kort och att vintern blir riktigt vit i år! Men nu ska det njutas av den sista sommarvärmen ......
Ha en fortsatt trevlig helg allesammans... nu ska jag iväg och införskaffa mig ett par nya träningsskor! 
Hej hopp

Sommaren slut & hösten på väg.....

Kära läsare, jag vet det var evigheter sen jag uppdaterade om ngt här. Min semester är slut och jag har börjat jobba igen, två hela veckor har faktiskt rullat förbi. Det känns ändå bra att vara tillbaka till vardagen igen. Har även börjat med träningen igen, så skönt att komma igång. Den här helgen blir lugn för min del, Andréas jobbar och jag har tänkt städa, tvätta, träna och pyssla lite med mina framkallade kort som ligger i stora högar & väntar på att sättas in i album. Inget annat planerat än så länge... kanske blir en sväng till Mio & Combo home eller ngn annan möbel affär eftersom vi är ute efter en ny soffa till vårt data/gäst/bio rum, som är tänkt att bli enbart bio/gästrum. Datorn tänkte vi flytta in till sovrummet i en liten hörna vi har där inne, måste bara fixa ngt slags bord för den att stå på. Sen har vi även andra planer, så som att måla om i sovrummet & köpa ny sängstomme och även göra helt klart i köket, lämna in luckorna på lackning, köpa ny kyl/frys & spis och lägga nytt golv, vilket vi inte gjort än. Jag har tidigare sagt att vi ska ta ett rum i taget och då måste det ju bli att vi gör klart köket först eftersom vi börjat där...... men nu har vi funderat fram och tillbaka... och det är ju mycket roligare att köpa en ny soffa än t.ex. en ny spis. Åh, vilka bekymmer haha.. vi får se hur vi gör.

 
Det är ungefär en sån där soffa vi vill ha.... i ljusare beige färg.



Förra helgen på fredagen hade vi den årliga kräftskivan, riktigt trevligt! På lördagen bowlade vi med Malin & Håkan, discobowling på fyrishov & på söndagen hade jag aloevera party hehe, killarna spelade x-box och vi tjejer införskaffade oss lite olika krämer & annat.

Nej nu ska jag iväg till gymmet en sväng... det kommer ett inlägg om semestern senare under dagen!
Kramar & hej så länge


RSS 2.0