Gran canaria

Efter en underbar vecka med sol och bad är vi äntligen hemma igen... Borta bra men hemma bäst ;) Nu är det dags att sova nån timme, skönt i sin egna säng :)


Det funkar! :)

Måste varit nå knas, för nu fungerar det med bilderna igen! Lägger upp jul & nyårs bilderna på lilleman igen!


Test....

Då ska vi se om den här bilden funkar nu då....

Pulkaåkning!:)


Suddiga bilder.....?!?

Måste testa å se om den här bilden funkar....verkar vara nå knas då många blivit suddiga!

Packlista ja! ;) kan behövas då man reser med bebis!


Nedräkning....

Nu är det bara 1 dag kvar innan vi sitter på flyget mot solen & värmen! Kan ju erkänna att jag längtade lite extra idag när termometern visade på -18! Men snön och vintern gillar jag:) och pulkaåkning hann vi med i veckan innan den grymma kylan kom! Lilleman verkar gilla det :)


En liten filur som lärt sig sitta!

Jag glömde ju skriva att lilleman lärt sig sitta, jag blir alldeles tårögd när jag tänker på hur snabbt det gick...vid jul var det lite vingligt, nyår lite bättre och nu, ja nu sitter han och leker helt själv, långa stunder! Min lilla lilleman börjar bli självständig ;) Inte heller ammar jag nåt mer. Äntligen sover han hela nätterna oxå! Så duktig så!


2013!

Jul & nyår sprang visst förbi med en väldans fart...och nu är det 2013! Januari, månaden som jag och Andreas är lediga ihop...innan jag (medliteblandadekänslor) börjar jobba i igen, 4 februari närmare bestämt. Men till dess, SEMESTER! Nästa vecka blir det dessutom sol på vår semester! Då vi tar flyget söder ut....lillemans första flygtur, till Gran canaria, Maspalomas! Underbart!


RSS 2.0