Jonathan 6år!

Stora killens födelsedag... och jag fick vara med ända från morgonen med frukost på sängen :)




Hel nöjd med mario cart wii från mamma, pappa & felix!




Presenterna från mig & Andreas... en legohaj som han önskade sig, bakugan & en fotboll... Fotbollen fick han av Snoddas, som har bitit sönder ett antal av killarnas bollar.



Legohaj bygge =)



God jordgubbstårta, sommarens första!!





Några bilder från killarnas sommaravslutning på förskolan. Barnen uppträdde med sånger, vi gick tipspromenad och hade picknick i gräset... fint väder var det också :) Jonathan fick en ros av chefen, stora killen ska ju börja skolan till hösten... Sen va vi ut och firade på restaurang med hela fam. Lindberg och deras goa grannar! 







Midsommar och födelsedagar

Många som har fyllt år i Juni. Noah 5år, Jonathan 6år, Pappa, Fredde, Oliver 12år, Håkan, Michelle 1år. Massa grattiskramar till er alla... mkt firande har det blivit :) Härliga sommarvärmen har kommit också... Å idag hade vi en mysig dag ute i solen med bad i poolen ute i Enköping å firande av Michelles 1 års dag, liten blir stor! Å va fort det går..hihi... Midsommarafton firades med goa vännerna H&M i Hammarskog! Å midsommardagen firades också kan vi säga hihi, ute i Oxsätra me fam. Lindberg & goa grannar...

Lite bilder från Karlstad, när Noah fyllde...




Fotbollskillen & lillsyrran ville såklart också va me å lira lite :)




Yes, 2 mål gjorde Noah och hans lag vann med 4-1! bör dessutom tilläggas att han e 1 år yngre än hans lagkamrater, duktiga killen som har pappa som tränare hehe.


Cool e han också och bästa kompis me Snoddas, dem har nåt speciellt de där två ;)


Å så Millan. Som den helgen ramlade å slog i hakan så det fick bli ett besök på akuten å limma ihop.. lillstumpan.

Kommer mera en annan dag :)

Natti natti


Härliga sommar !

Äntligen e sommaren här... med allt vad det innebär, soool, ljust, varmt, grönt & vackert, sola, bada och semestra :) hihi. Längtar verkligen efter semestern. Jag känner att det börjar lugna ner sig lite nu, den här våren har verkligen varit annorlunda. Har knappt haft en lugn stund..fullt upp på jobbet & massa övertid p.g.a. alla möten med specialpedagoger, talpedagoger, psykologer osv. Men nu slutar snart våra underbara barn och börjar skolan, lite sorgligt, jag har ju haft många av dem sen de var 3 år och nu har flera av dem fyllt 6 år. Till hösten börjar jag jobba med de allra minsta, 1 åringarna. Det ska bli spännande och utmanande :) Vi ska göra en omorganisation till hösten, med inspiration från Reggio Emilia i Italien, dit jag och Lena var på studiebesök i slutet av maj. Jag ser verkligen fram emot hösten.. men först en sköön lång sommar :)

Här kommer några härliga bilder från vackra Venedig! Dit vi, jag & Lena, åkte med tåg från Reggio Emilia över en dag. Det var som att kliva in i en saga när vi klev på taxibåten... helt underbart.











 


RSS 2.0