Nya vitvaror...?

Eller jag kan tycka att det är hög tid att glömma begreppet vitvaror. Svart är det nya vita i köket. Den svarta trenden är tydlig; svartlaserade golv, svarta tallrikar och glas, svarta köksredskap och svarta, före-detta vitvaror!

Och som elektrolux skriver så är svart en av de allra trendigaste färgerna, en elegant färg som kräver mod och som tilltalar de djärva.

Igår var vi till min favorit galleria "DRAGET" och kikade på ny kyl/frys... skulle helst av allt vilja ha En stor kyl och En stor frys, men då vi har så pass litet kök så får det bli en kombinerad. Det värsta e att de flesta har valt att göra kylen större och liten frys och vi skulle helst av allt behöva en stor frys! vi kikade på svenska Husqvarna... image203image204

Jag hittade även en svart kyl/frys från bosch här på nätet... passande eftersom vi har bosch fläkt och diskmaskin! (den till höger)

image201

Det här e en daewo, skulle som sagt helst av allt vilja ha ett liknande
med två dörrar och ismaskin med för den delen, skulle inte vara helt fel....
antagligen blir det inte så... men man kan ju alltid drömma :)

Ikväll blir även sverige svart....glöm inte att släcka lamporna mellan åtta och nio ikväll! Nu ska jag ut och gå en promenix med hunden, sen tvätta lite och kakla klart där fläkten ska sitta... haha vi som klaga på att inte fått den, så har vi inte ens satt upp den än. Men nu ska den upp!!! :) byeeeee


Milano!

Nu e helgen här .... och i tisdags kom ja hem från Milano, så de dagar ja jobbat den här veckan har gått väldans fort!! Idag lagade min snälla pojke min favoriträtt, kött, klyftpotatis, tzatziki & sallad...muums:P då vi nästan bara levde på pasta nere i Italien så var det gott me lite variation...
Här kommer lite bilder från resan! De blev endel shopping, men det mesta va så väldans dyrt så fick nöja mig med kopior av märkena.... men det var en hel del schysst fönstershopping!!
 
Vin på flygplatsen!

Som ni ser så hade våren kommit....blommorna blommade & det var varmt. I mitten av gallerian Vittorio Emanuelle var det en tjur på golvet, man skulle snurra vänster-foten på tjurens ballar så skulle det bringa lycka i Milano :)
Glassarna var supergoda.....mmm....


Märkeskläderna var det inte ont om... varje märke hade sin egen affär! mkt guld överallt och till och med mössen hade guldstolar ;)

 Pastan var riktigt god....och latten också !!!


I mitten av centrum i Milano hade dem den fina kyrkan Domen.... vi passade på att fika, cheescake & kaffe!


Under "Happy hour" bjöd dem på en liten buffé till vinet... Mamma stormtrivdes bland alla blommor i den fina parken som vi bodde vid!



Slänger in några bilder på söta pepparkaksgubben Noah också...  han fick en saxofon i sitt påskägg som va så skojig å spela på, lite svår men duktig va han killen :)

    


Idag har jag nyst hela dagen och e lite snorig... hoppas de inte blir värre, jag har ju inte tid att vara sjuk nu när min inskolningstjej börjar på måndag....Nu ska vi kika på film....
Ha en fortsatt trevlig helg!!


Mina favoritpojkar :)

image166

Albin & Noah leker hos Alexandra..... Noah tyckte Albin hade en rolig polismotorcykel!!



Här har vi favorittjejen oxå, som tyvärr sov när ja va och hälsade på... men vi kommer snart igen och hälsar på och då får du se till att vara vaken hihi... .

image167
                                                  En glad Elvira

I Dalarna, på väg till Milano!!

Jajjemen, dax att ge sig iväg snart till flygplatsen. Just nu är jag i Dalarna och jag, Pernilla och Noah har precis kommit hem från Alexandra & Albin. Nu ska vi käka lite påskmat.... Jag får önska alla en glad påsk!
image165

På tisdag natt kommer vi hem igen.... ha det bra så länge allesammans!!! Pussar och Kramar från mig

Var är vårsolen???

Jag som trodde att det skulle bli vår, men icke det snöar och e slask väder... de värsta som finns tycker ja... så nu får vädergubbarna se till att fixa lite finare väder! jag vill ha soool...
I helgen har vi fixat i köket men de e inte helt klart än, fler bilder kommer på hela köket när allt e klart!!
  
Vi åt pannkakor och snoddas fick också smaka..... mums tycker han!

I lördags var jag & Andréas ut och hälsade på hos Jessica, Krille & grabbarna, men det var bara Felix som var hemma för Jonathan hade följt med Farmor hem. Sen kom Kjelle & Carina (grannarna) över och vi hade riktigt trevligt med pizza, öl, musik & melodifestivalen som stod på i bakgrunden så jag missade inte vinnaren men jag tycker att Sanna borde ha tagit hem segern.. så himla fiiiin låt de där!



Felix var helnöjd, han fick ju all uppmärksamhet för sig själv thihi... Idag började killarna sin inskolning på en förskola här i stan (dem har tidigare gått hos en dagmamma) det kommer gå så bra så.... i April ska jag skola in ett barn för första gången, ska bli spännande!
      

Snoddas & Pepsi hade full fokus på varandra, men närmare än så där blev det aldrig......hehe


Åhh nån utav de här sängarna vill jag ha & Andréas med för den delen!!! dax att spara lite pengar bara.
image164

image163image162




Hej svejs för den här gången....


PulkA VM

http://clients.eframe.se/skistar/players/salen360/index.php?projectId=5441



PulkA VM filmen.. hehe

Äntligen helg, efter en lång vecka!

Veckan har varit seeeg och lång. I tisdags hade vi personalmöte, i onsdags jobba jag sent, igår fick jag jobba över och idag e det äntligen freeeedag, som jag har längtat hihi...  man vänjer sig lätt vid ledighet. Men snart e det påsk, lite långledighet igen och då åker jag och min kära mor till Italiens modestad Milano, riktigt najs!!
I helgen ska vi fixa klart i köket förhoppningsvis.... får se hur mkt vi hinner med för Andréas e lite sjuk oxå!
Nej, nu ska jag försöka laga lite mat här till min sjukling. Sen blir det nog någon film och lite mys!
Trevlig helg på er allesammans


Skön skidsemester!!!

image136

... har haft det helt underbart i backarna.... fint väder och skön åkning! :) Senast jag var i Lindvallen var för ca. 10 år sedan, när jag för första gången stod på en bräda och den här gången testade jag dessutom att åka skidor för första gången på 10 år, men de gick hyfsat bra faktiskt.... men det är fortfarande grymt mkt roligare att åka snowboard ;) Backarna hade blivit några fler sen sist, närmare bestämt 58 stycken och de fanns även en pulkabacke där det var tävlingar varje fredag i "Pulka VM"... tyvärr ställde vi inte upp, men vi var på plats och hejjade på åkarna... vilket påhitt med vm i pulkaåkning hehe.


Så sköönt med lite sol i backarna, även om de blåste en del uppe på toppen.... det blev en del bilder på oss och den fina utsikten!

Det blev en del festande också, vilket även syndes i backarna....


Vi åkte kvällsåkning på lördagen, så mysigt! ...observera att snögubben tappat sin näsa... thihi....


Vi bodde i en mysig liten stuga..... kan absolut inte klaga på att det var dåligt med snö  kunde verkligen inte tro att det skulle vara snö upp över fönstren när det nästan va kalt på backen överallt fram till Malung. Vi hade verkligen en skön skidsemester i alla fall... Nu e det Milano att se fram emot härnäst!!!!

Men just nu har jag en hel jobbarvecka framför mig...

Dax att sussa nu... natti natti

Det var på tiden......

.... äntligen har våran fläkt anlänt till elgiganten!! dem ringde till oss idag (för kanske åttonde gången) och bara skrattade å berättade att den kommit. Komiskt, ja det tycker väl vi också efter några månaders väntan.... så jäkla konstigt att det har tagit sån tid... nu har vi att göra nästa helg iaf me att fixa klart i köket. Jippiee !!!!
Vi har ju blivit bra polare med elgiganten vid det här laget så ja hoppas på att dem e schyssta och slänger åt oss några biobiljetter för allt strul... hehe ;)
image129


Idag har jag packat klart allt inför resan till Lindvallen tidigt på torsdag morgon.... eftersom ja har stängning på jobbet imorrn så hinner ja inte så mkt då, men ja har iaf sovmorgon imorgon så de e skööönt.... Natti natti

Ibland har man tur....

Nu har jag äntligen köpt mig en jacka & ett par byxor... och i fredags var turen på min sida, för ovanlighetens skull... och väldigt glad e jag för det för jackan och byxorna var nedatta till halva priset, så istället för bara jackan som jag tänkte köpa så fick jag mig ett par brallor också, perfekt!!


Lite vad som hänt sen sist då... förra måndagen var vi ute i storvreta och firade madeleine, vi blev bjudna på middag & tårta såklart!!! sen har veckan rullat på som vanligt me jobb... och nu i helgen hade vi besök av mina föräldrar som kom hem från egypten i lördags! sen har vi fixat med takbox på bilen, så nu e vi redo för fjällen...



Kan tilläggas att vi fortfarande väntar på att fläkten ska komma, vilket den skulle gjort i januari redan..... senast vi snackade med elgiganten sa dem att den skulle komma antingen måndag (idag) eller torsdag denna vecka och idag har dem inte ringt så vi får väl vänta till nästa vecka eftersom vi drar till fjällen tidigt på torsdag!!!!! jävla leverantörer..... suck..... längtar tills allt e klart i köket!!!!

Nu ska jag iväg och planera lite inköp till sälenresan... & spela lite spel :) byeee bye!


RSS 2.0