Sova om man är trött....

Helgen har passerat. Andreas har jobbat och jag & lilleman har roat oss hemma med lek å bus. Elvin var så trött i fredags så han somnade vid matbordet. Är man trött så är man.... ;) Några promenader med hunden har det oxå blivit, riktigt kallt ute nu. I lördags var vi på Milos 1års kalas! Idag har jag bakat! Inte ofta det händer här hemma, men gott blev det...kladdkaka med knäckigt kokostäcke! Smaskens, tyckte även A :)


Milo 1år!

Idag har vi kalasat för Milo som fyllde 1år! Sen var Malin barnvakt åt Elvin medan jag var på informations möte inför babysimmet! Det ska bli kul och spännande, drar igång nästa onsdag så det ser vi fram emot!


Fixat i lillens rum...

Hela veckan har lilleman varit sjuk och vi varit hemma...så då har vi fått endel gjort. Pysslat lite i Elvins rum, fått upp tavlor och vimplar! Lilleman har fått en dyna till stolen så att han kan sitta bättre så nu sitter han med vid bordet och smackar när vi äter. Glad kille i sin stol :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142606/images/2012/pic_50843f37ddf2b37428002cdd.jpg" class="image">


Min lilla hjälte!

Har en liten sjukling här hemma... I måndags var vi till fotografen (kongsmark foto i Sigtuna), det gick superbra, så nu väntar vi bara på korten :) Det var på väg därifrån som vi märkte att snoret började rinna och på kvällen var lilleman varm å febrig. Han började hosta under natten och hostan har hållt i sig sen dess. I tisdags kväll fick han svårt att andas och jag gick ut på altanen så han fick frisk luft. Ringde 1177 som tyckte vi skulle åka till barnakuten, vilket vi gjorde. Efter 2 timmar i väntrummet var det våran tur, Elvin skötte sig bra och trots nästan 40graders feber, svårt att andas och hosta så log han mot alla doktorer och försökte ta det röda stetoskopet när doktorn skulle lyssna på hans små lungor. Min hjälte det ;)

Efter inhalering av ventoline och hostmedicin kunde vi åka hem. Mer än 4 timmar totalt på akuten... Men det var det värt! Nu är lilleman på bättringsvägen och ligger just nu ute och sover i vagnen! Som farbror doktor rekommenderade :)

Trevlig helg alla!


6 månader i raketfart!

Det känns ju som att det var igår vi kom hem från Västerås med vår lilla bebbe! Nu är han inte så pytteliten längre... Igår var det ett halvår sen han föddes, ett halvår av lycka och såå mkt kärlek!

Vi älskar dej lillkillen! Jag är världens lyckligaste mamma och Du är det bästa som hänt oss :)


Kalasdag!

Idag var det en riktig kalasdag, först 1års-kalas för sötaste Lea och sedan vidare på 6års kalas till kusin Felix! :) Elvin sov sig dock igenom Leas kalas...typiskt. Men vi fick fika i lugn o ro ;) Nu ligger lilleman och sussar i vårt sovrum sista natten....och jag ska snart lägga mig jag med! Natti natti


UnderbaraBarn mässan!

Idag har vi spenderat dagen på UnderbaraBarn mässan och mkt fint blev det som fick följa med oss hem därifrån. Både goodiebags och endel shopping! Ett måste-köp var favoriterna babblarna hihi... Elvin gillade figuren Dadda mest, han var godast att suga på. Nova star hade bra mäss-priser så då slog jag till på en vindjacka och en fleece till Elvin som han kan ha till våren och ett par coola mjukisbrallor. Nu ligger lilleman och sussar i sin spjälsäng, bara inatt och imorgon natt kvar i vårt sovrum innan han flyttar över och ska sova i sitt eget rum! Min lille bebis börjar bli stor kille....ett halvår på måndag närmare bestämt! Då vi ska till fotografen, och föreviga den dagen ;)
Idag fyller kusin-Felix 6år! Många grattis pussar och kramar till dej!
Imorgon blir det kalas för lilla Lea som blir 1år! Grattis pussar & kramar till lilltjejen i förskott :)


Ludvika!

Höstpromenad med lilleman sovandes i vagnen!


Middag, Mora Träsk, Loppis & öppnis...

Som rubriken lyder så har det varit fullt upp i helgen som rusade förbi... I fredags var jag och lilleman bjudna hem till Tessa och Lea! Kidsen lekte en stund och när dem hade slocknat så blev det mysmiddag med tända ljus, vilket är det mysigaste med mörka höstkvällar!

Lördagen spenderades med fam. Johansson/wattman och vi var på fyrishov och såg Mora Träsk (en bland många favoriter från barndomen)! Barnen (och vuxna) rockade loss, riktigt bra och nostalgiskt!

Söndan var det loppis och det gjordes några fynd till lilleman som hängde med i bärselen lite halv missnöjd tills han somnade!

I måndags var det öppna förskolan som stod på schemat! Igår packade vi våra väskor jag och lilla E och är nu i Dalarna! Hela veckan ska vi va här och mysa med både mormor/morfar och gudmor :) så kommer kusinerna oxå till helgen! :)


RSS 2.0