Betyget i form av grimaser!

Efter några skeptiska miner så kom lilleman fram till att det var gott med potatis!


Potatis-mos-dags!

Elvin så sugen på sin första potatis så han tog en tugga på boken när han såg potatisen på bilden :) Lilleman sover och jag förbereder potatismoset, spännande att se hans reaktion!
Återkommer om resultatet!


Babymassage och snyggerik!

Idag var första gången på babymassagen! Elvin verkade gilla det, låg å myste helt naken, han som älskar att vara naken, medan jag masserade honom, och han kissade inte en enda gång (tänka sig)! Det är öppna förskolan som håller i kursen och idag var första av 5 gånger. Vi missar tyvärr nästa gång då vi är i Ludvika! Tydligen kan ju detta med massage vara bra för en mängd olika saker, förebygga sjukdomar, stress, magont, men framför allt en mysig stund.

Nu på kvällen somnade lilleman tidigt och fick vara hemma med pappsen medan jag tog en tur till gränby centrum för lite shopping! Till mig själv, tro det eller ej. För det mesta brukar jag alltid hamna på barnavdelningen av nån anledning, för det är ju sååå kul me bebiskläder. Men idag shoppade jag nästan bara till mig själv, var ju tvungen att köpa en body och ett par brallor åt lilleman ;) Men shoppade jeans, leggings och en tröja åt mig själv. Så jag är mer än nöjd! Tror jag kan räkna på en hand hur mkt jag shoppat åt mig själv sen lilleman kom till världen i april! Så detta var välbehövligt!! :) Jag hann med att vara lite smygfotograf oxå!! SnyggErik var där å skrev autografer åt småtjejerna! ;) Nej jag stod inte i autografkön som det ser ut....tog bara ett smygfoto!


Mamma Sofia

Efter en låååång paus i blogg-världen tar jag återigen upp skrivandet! Jag har hunnit blivit mamma, tänka sej. Världens underbaraste skatt har flyttat in hos oss! Så nu har jag 4 killar att ta hand om (varav 2st fyrbenta)! Ensam tjej i familjen, hur går det? Jo alldeles utmärkt! Mammaledig ja - tänkte skriva lite om min och lillemans vardag, bland blöjbyten och mys ;) En och annan inredningsbild från vår lilla lya blir de nog oxå :)


RSS 2.0