Fullspäckad helg !!

Ja nu är det redan onsdag jag vet, men tänkte ändå berätta vad jag gjort i helgen och som rubriken lyder så var det fullt upp hela den här helgen :) Men vi har haft så mysigt & trevligt och fått riktigt mkt gjort! Fredags kvällen tillbringade jag & Andréas ute hos hans syster med familj, blev bjudna på god middag & hade med oss efterrätten, en spöktårta hehe. Sen blev det rockband hela kvällen ända till 2 på natten.. riktigt ös med Jessica på trummor, Andréas på gitarr, Krille på bas och jag sjöng. Stackars lilla Jontemyra hade gjort illa foten och kunde inte gå på den, så synd om lillkillen men han e duktig, han tog sig fram bra ändå antingen hoppandes på ett ben eller krypandes. Tur att det är bättre nu =)









Vi sov kvar i Oxsätra och på lördagen åkte vi hemåt för att vara barnvakt åt lillstumpan Michelle eftersom Malin & Håkan skulle på musikal i sthlm. Hem till oss kom en barnvagn med en sovandes sötstrut. Vi ställde ut vagnen på altanen och jag började damsuga av alla hundhår på golven som jag inte hunnit innan... lilltjejen sov & sov. Så jag fortsatte att städa, dammade överallt och plockade med saker, fick riktigt mycket gjort. Sedan hoppade jag in i duschen en snabbis och Andréas tog över vakten ifall M skulle vakna. Men hon sov, ända till jag var påklädd och klar för lek & bus. På kvällen fick vi besök av Fredde & Lena, det blev en kväll i soffan framför tv;n med nötter och en massa prat, trevligt. Lilla M somnade igen efter 2 timmars bus & mat.







Michelle var så sugen på min dricka men fick sin egen flaska sen....


På söndagen blev det rensning av våra garderober som det aldrig finns någon plats i... Det blev en hel del som slängdes och är det någon som behöver handdukar så har vi massor, som några inte ens är använda.

Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Lena, Jim, Jonathan & Viktor. Jag skulle ha åkt dit förra söndagen då Viktor fyllde 1 år, men kom hem så sent från Ludvika då...så det fick bli nu istället. Lena bjöd på fika, såååå gott kaffe med smak av någon julkrydda & skummad mjölk, måste köpa hem det. Mums=) Lilla Viktor gick hela 11 steg till mig och mamma Lena var så stolt hihi... kan tilläggas att han bara tagit 6 steg innan.


På kvällen blev det spelkväll & tacos hos Malin & Håkan... trevligt & kul som alltid :)

Torsdag imorgon och vi ska ha maskerad på jobbet. Jag ska vara utklädd till Alfons Åberg... det var inte det lättaste att komma på hur jag skulle likna honom. Men vi får se om barnen ser vem jag är haha, bara de inte blir rädda hehe=)

Godnatt


Rösta för att din favorit ska bli kvar!

Aladdin fyller 70 år. En ny pralin ska in i asken och en annan måste ut. Rösta för att din favorit ska bli kvar! Röstar gör ni här: www.raddajulen.nu

Jag vill såklart att mina favoriter blir kvar, vilken tror ni jag röstade på? =)
Jessica, du får inte svara som redan vet thihi.

Herregud vad tiden rinner iväg, idag är den bara 1 månad kvar till julafton. Så jag längtar hihi, som lilla barnet =)

Härliga ungar =)

Förra fredagen busade jag me Albin & Elvira, härliga ungar! I söndags hade Alex min kamera å jag sa att hon kunde ta nåra fina kort, busarna hade svårt att sitta still & här har ni resultatet haha, massa tok-kort hihi:) Men lika söta för det!





Min underbara vän me sina två fina skruttisar!


Babysim...

Idag fick jag följa med Malin & Michelle på babysim!! :) Här e några fina bilder på lilltjejen! Sen vill jag bara säga Grattis till er Malin & Håkan som vann budgivningen idag på en superfin lägenhet, vi är så glada för eran skull...men det är med en tår i ögat (att våra kära grannar ska flytta ifrån oss)  :( Vilka ska vi nu gå alla vovvepromenader med ? Såklart så kommer vi och hänger hos er när ni flyttat men det är så smidigt när man bor nära och ringa & bara kika över =) Lite tråkigt är det i alla fall....







Tjejkväll...

Supertrevlig kväll med mina bästa tjejer i Ludvika... (och Idas lilla söta Edvin). Vi firade Erika som fyllt 25 år, Erika bjöd på god tacotårta & marängswiss, mums. Sen blev det utgång för oss som inte har små kids.. En hel rolig kväll tjejer!!






Så glad liten kille :)











På väg mot Paris.....

...I onsdags var jag framme, i Berlin!! Det tog mig 42dagar att vandra dit :) kanske skulle va nåt i sommar ?hehe. Vi började att gå den 1oktober och den 4 december är tävlingen avslutad... men vi fortsätter nu att vandra mot Paris, får väl se hur långt man hinner... Kämpa på nu lagmedlemmar så tar vi hem segern! Tror tyvärr att våra motståndare ligger lite före. Men vi får se, snart är hela laget i Berlin. Hejja hejja... :)

Superskoj helg i Ludvika med trevliga vänner! :) Älskar er mina tjejer ni e underbara!! Kommer bilder inom kort... nu ska jag slänga mig på soffan å kika lite tv. Ny vecka imorgon & sista veckan med utvecklingssamtal, mkt som ska hinnas med nu innan jul på jobbet..

Puss&kram

Grattis Viktor & Majken!

Idag är det ett år sedan lilla Viktor föddes, jag minns så tydligt första tiden med lillkillen... Lena du har varit en fantastisk mamma :) Jonathan var och är sååå stolt över sin lillebror!






Stort grattis till Viktor på din 1års dag :) Ses på söndag...




Grattis också till Majken som fyller år idag! hipp hipp hurra:)
Massa kramar till dej tjejen!



Dumma spruta som gjorde att jag fick feber å grejer så jag har varit hemma både igår och idag... men nu känns det mkt bättre och febern har försvunnit så jag åker till Ludvika idag som bestämt. Nej nu måste jag fixa det sista innan jag ska åka! Tjejkväll imorgon & fira Erika som fyllt 25. Idag blir det fredags myyys med mina fina gudbarn Albin & Elvira och underbara vännen Alexandra. Hoppas även på att få träffa Emelies lillkille Sebastian :) Trevlig helg allesammans.


?#&!?!#'%!!!

 

 




??????


Vadå svin virus?

I går var jag till läkarmottagningen arkaden i märsta och fick influensa vaccinet... kändes självklart för mig som jobbar med barn att ta den. Skulle ju inte kännas nå bra att smitta någon mindre under 3 som inte tagit vaccinet (vet att de små också kommer få ta), sen måste det ju finnas någon som tar hand om de barn som blir dåliga också, man kan ju inte stänga in dem i ett rum tills deras föräldrar kommer å hämtar... Nej en spruta fick de bli, men fy så dålig jag blivit av den :( tog den som sagt igår och idag har jag fått feber, huvudvärk och är allmänt hängig....sen skit ont i armen också. Hoppas det går över till imorrn, vi har ju våran skogsdag då :) Men är man sjuk så är man... fast borde ju inte behöva få en karensdag för det här!?!? hehe. Nä nu måste jag vila i soffan... Kram på er!


Fars dag & Erikas födelsedag!

I går, söndag var det ju farsdag & min pappa fick jag ge en grattiskram till när han och mamma kom förbi på hemvägen från Hallstavik igår kväll.... kul att ni tittade in =)



Vi var ut till storvreta också och firade Andréas pappa & blev bjudna på fika :)





Erika, den sista i gänget att fylla 25 år (igår)!! Grattis vännen :)


Igår kväll blev det filmkväll för mig & andréas. Vi såg de sista två "Johan Falk" filmerna! Så grymt bra filmer, måste ses =)


Barnvakt!

Igår, lördag var Andréas & hans kompisar (och Malin) på råsunda och såg AIk - IfK... Jag var hemma och var barnvakt åt lilla Michelle och det gick såå bra :) Lillstumpan var så glad & nöjd hela tiden. Vi lekte och busade massor & Snoddas ville gärna vara med. Michelle rullade och vände sig hela tiden och "skrik-pratade" massa hehe. Lika glad var hon när hon kissade ner hela filten när vi skulle byta blöja, jag var inte lika glad hehe.. Sen när vi skulle gå ut på promenix så somnade lillan på bordet medan jag tog på henne kläderna, trött efter all lek. När Håkan & Malin sen kom hem bjöd de på pizza och sedan spelade vi spel & drack cider.
Tack för en trevlig kväll :) & dag me lillis!






Tröök väder ...

Jag gillar hösten och alla färgerna, men jag hatar regniga, mörka, trista dagar... speciellt när man har hund & jobbar på förskola, man måste ut i alla väder (finns ju bara dåliga kläder, vilket dock inte alla föräldrar riktigt förstått...6 av mina 15 barn grät ute för att de frös, endel barn har inte ens överdragsbyxor...hm!?!?!)hehe. Undra hur det blir i vinter...åjåj. Nej jag ska inte gnälla, det är skönt att få frisk luft & promenader (& steg är ju ett pluss)...Älskar mitt jobb med för den delen :) Annars skulle jag ju bara suttit inne och ugglat. Apropå steg så är tävlingen till Berlin i full fart, några har till och med kommit dit redan och vandrar vidare mot Paris, jag är nånstans mellan Pritzwalk och Berlin, så snart e jag framme! :) Vinsten blir till det lag som först går i mål och än så länge så har inget helt lag gått i mål.








Slänger in en bild från förr förra helgen.
Tack för en supertrevlig inflyttningsfest Nina!! :)


Förra helgen var det renovering för fulla muggar hemma hos familjen Lindberg (Andréas syster), jag & Madeleine (lillsyrran) var där och hjälpte till med att ta bort gammal tapet & målade, vitt i vardagsrummet. Det kommer bli så fint när det blir klart. Kika in på linjez.blogg.se om ni e nyfikna :)

På söndagen var det fotboll som gällde här hemma, hade massa "fotbollstöntar" här på besök hehe... Men jag fick mysa & leka me lilltjejen Michelle så jag va nöjd och glad för de hihi :)


Lill busan..hihi

Den här veckan har varit fullt upp med att planera inför alla utvecklingssamtalen som ska hållas nu i mitten av nov. Tiden går så himla fort och snart är det jul.... fyllde i min ledighet för julen idag. Ska bli så skönt me lite ledighet!!!

Ha de bra ute i snöyran... Kramar


RSS 2.0