Nya vitvaror...?

Eller jag kan tycka att det är hög tid att glömma begreppet vitvaror. Svart är det nya vita i köket. Den svarta trenden är tydlig; svartlaserade golv, svarta tallrikar och glas, svarta köksredskap och svarta, före-detta vitvaror!

Och som elektrolux skriver så är svart en av de allra trendigaste färgerna, en elegant färg som kräver mod och som tilltalar de djärva.

Igår var vi till min favorit galleria "DRAGET" och kikade på ny kyl/frys... skulle helst av allt vilja ha En stor kyl och En stor frys, men då vi har så pass litet kök så får det bli en kombinerad. Det värsta e att de flesta har valt att göra kylen större och liten frys och vi skulle helst av allt behöva en stor frys! vi kikade på svenska Husqvarna... image203image204

Jag hittade även en svart kyl/frys från bosch här på nätet... passande eftersom vi har bosch fläkt och diskmaskin! (den till höger)

image201

Det här e en daewo, skulle som sagt helst av allt vilja ha ett liknande
med två dörrar och ismaskin med för den delen, skulle inte vara helt fel....
antagligen blir det inte så... men man kan ju alltid drömma :)

Ikväll blir även sverige svart....glöm inte att släcka lamporna mellan åtta och nio ikväll! Nu ska jag ut och gå en promenix med hunden, sen tvätta lite och kakla klart där fläkten ska sitta... haha vi som klaga på att inte fått den, så har vi inte ens satt upp den än. Men nu ska den upp!!! :) byeeeee


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0