Äntligen helg!

Yes, äntligen lite ledigt.. efter en ovanligt lång vecka! I går var vi hem till Andréas syster, lika trevligt som alltid... blev bjuden på lite vin också & somnade sedan med Jonathan på deras soffa haha, medan Andréas & Jessica försökte vinna en Mario cart turnering hehe.. så runt 1 tiden hade dem lyckats kommit två;a och gav sig där :P Idag blir det rensning av vårt förråd, kan verkligen behövas och ett måste för att vi ska få plats me gamla soffan där. Sen blir det en runda till några möbelaffärer för att kika efter en ryamatta och ett soffbord till nya soffan. Handling ska vi också hinna med innan det är dags att fixa middagen som vi ska bjuda på till Andreas, Miriam, Håkan & Malin. Trajvlisch! Nej nu är det dags att göra ett ryck så vi hinner med allt innan gästerna kommer!! TREVLIG HELG !

Här e nya soffan i bio rummet....

Kommentarer
Postat av: Tessa

Very NICE!!!

2009-03-14 @ 15:54:00
Postat av: Jessica

Jo men du vet ju att det är alltid lika trevligt att ha er här =)



Hade jag fått bestämma hade vi spelat halva natten =) Andréas tyckte det var dags å ge sig eftersom vi ändå tog hem silverpokalen, GRATTIS till oss ;-)

2009-03-14 @ 19:45:33
Postat av: alexandra

Jättefint Fia..hittade du något soffbord & matta,glömde helt av att fråga det igår när du ringde!

Själv är jag väl uppe med tuppen,så är det ju jämt när jag varit ut..men det blev en lugn kväll igår. Så jag är faktiskt riktigt pigg idag..

Hoppas allt är bra!

Puss

2009-03-15 @ 08:29:25
Postat av: Sofia

Jessica; haha ja glömde ju ett grattis till er !!

2009-03-15 @ 20:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0