En tur till landet & picknick i årstaparken!

Helgen har passerat förbi... I lördags var jag hos Andréas syrra ute på landet, tog bussen dit... eftersom våran bil fortfarande e på lagning. Dagen bestod av lek & bus, solning, poolbad, gräsklippning & traktor med kärra åkning, middag och mys & lite bus med nya söta kattungen Bella, så himla fin! Tack för en trevlig dag!


Busungarna!! ;)












I går, söndag var jag, Malin, Håkan & lilla Michelle på picknick, det blev en sallad till lunch på en filt i parken i det fina vädret och sen blev det glass hos oss ute på altanen. Toppen idé Malin!! =)











Jessica, Krille och barnen kom och åt middag me oss på kvällen, de hann träffa lilltjejen också och Felix verkade gilla lilla "bebin" hihi Sötnos. Sen sov Jonathan kvar här inatt och följde me mig till jobbet idag. På vägen hem på tåget somnade han nästan på en gång, så trött efter en hel dag med massa lek.
Jessica va så snäll och skjutsade oss ut till Storvreta, dit vi åkte för att fira Andréas mamma som fyllt år.
Andréas hade fixat presenten alldeles själv (vilket inte händer ofta) så jag blev riktigt stolt.hehe.



Vi fick god middag och vinbärspaj, riktigt gott. Sen va lillasyster så snäll och skjutsade hem oss. Tänk va bra vi har klarat oss utan bilen. Men alla är så snälla och ställer upp och skjutsar hit och dit också. Tusen tack !!

Nu ska ja kika klart på Beck...sen sussa.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Jessica

Titta vilka fina bilder. =)

Jo du, Jonathan var nog inte bara trött när ni åkte hem från dagis. Igår kväll hade han jätte hög feber, den har fortsatt idag + att han ligger och kräks. Magsjuka kanske??? Är det något som går?

Kraaaam

2009-08-11 @ 08:27:39
URL: http://linjez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0