Valborg -08

Dagen började med champagnefrukost me Tessa, Johan, Manne & hans tjej hemma hos Johans föräldrar! Fick se härliga bilder från tessa & johans resa till thailand, åt goda dyyyra jordgubbar, smörgåsar och drack såklart champagne. 

Sedan vandrade vi in till stan genom ekonomicum till slottsbacken... där blev vi inte långvariga, vi drack lite, lyssnade (inte frivilligt dock) på en kör som satt bredvid oss och sjöng "vintern rasat ut....."  samt flera låånga pisspauser, eller hur johan? =) Vi gick sedan vidare till eko-parken där allt annat folk tydligen höll hus och på vägen köpte Johan (såklart) en helium ballong, men vi fick inte höra någon kalle anka det här året!! 

Träffade Nina & Daniel som skulle vidare på champagne galopp, någon galopp blev det inte för våran del men lika kul hade vi för det.... Elin, hennes kompis, Jon, Andréas & några till kom och vi satt kvar i parken ett tag och bästa utsikten tror ja vi hade, visst då tjejer haha??!



Det blev sedan en promenad in till city där jag tog bussen hem, väl hemma bytte jag & min kära sambo, som redan va hemma, kläder inför kvällen och satte igång grillen. Efter ett tag kom Johan, Tessa, Manne, Jenny, Henke & Krille och vi grillade, drack å åt ute på altanen och det blev endel skratt, inte konstigt med tanke på två människor med lika sjuk humor. Andréas & Henke drog sedan vidare på fest i Salabacke. Vi andra var kvar ett tag och sen skjutsade Krille oss till en fest vid kvarngärdet.... dit kom det fler och fler folk, så det blev rätt trångt ett tag i den lilla ettan. Så vi bestämde oss för att glida in på Svenssons/ players med jessica och hennes jobbkamrater men vi drog ut på tiden så vi kom aldrig in där utan drog istället vidare och in på ja tro det eller ej hrmm Flurran.. haha... och lika snabbt var vi ute igen! hann med att dricka upp våra öl inne på toan i alla fall...... Sen tror ja vi alla var rätt trötta och ännu tröttare var jag & Elin när vi kom hem efter att ha gått hem hela vägen i ca. en timme i skor som inte va dem bästa att gå i...


Kortfattat - grymt kul!!! i år igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0