Massor jag vill ha till våran altan :)

Idag var vi till skogen en sväng, jag, Andréas, Håkan, Malin & hundarna..... Nelly & Snoddas busade som bara den, sprang och lekte med pinnar och vid viltvattnet badade dem... till och med Nelly som är lite feg i vattnet tog några simtag!! så nu har snoddas fått duscha när vi kom hem...
Jag passade på att plocka några vitsippor och gullvivor i skogen.. så fina!

                       | Nyduschad |


Här är några bilder på det som jag pysslat med ute på altanen.... som jag skrev om igår.
Det som nu fattas på altanen är som sagt utebelysning och värme, kikade på några terassvärmare på nätet idag... och vi är även sugna på att skaffa en murgrill. Men nu när jag kikade runt på nätet så har jag läst en del negativa recentioner om dem, så vi får se det kanske blir ett senare projekt. Utebelysningen däremot trodde jag skulle vara enkel att välja för vi har redan bestämt att vi ska ha en lampa på väggen, men det fanns massor av olika modeller. Vet inte riktigt själv vilken jag tycker är snyggast, va tycker ni?





Det här va de terassvärmare som fanns i hyfsad prisklass.



Fördelar med murgrillarna är att det är lätt att få jämn värme eftersom man kommer åt att rafsa runt i kolen utan att ta bort grillgallret. Säkerligen inte lika suverän som en skickligt murad grill med alla finesser men det går ju både att grilla när det regnar och snöar eftersom skorstenen skyddar. Det bästa tycker jag är att man kan köra brasa i den framåt kvällarna. Mycket trevligt !!! Annars hittade jag en liten söt grill som man kan ha brasa i, om vi istället bestämmer oss för en vanlig klotgrill! ja vi får se helt enkelt.



 
Hittade de här fina buxbom bollarna med belysning, kanske skulle passa utanför dörren på våran framsida. Perfekt när man slipper att vattna eftersom jag lätt glömmer göra de på framsidan och så är det lite mysigt med belysning vid dörren när det börjar bli mörkt.

Nu ska jag kika på en film i min ensamhet.. Andréas är hos några kompisar men kommer nog hem snart för han är inte helt frisk, hostar å har ont i halsen. Trevlig helg allesammans!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att du ska köpa den traditionella lamporna som man hänger på väggen..alltså utebelysningen! Hum..dåligt minne men tror det var det 4:e från vänster. Dem är alltid fina..dem behöver ju inte sticka ut..bara det lyser :)
Nä nu ska jag slänga mig i säng,tack för en trevlig pratstund..sisodär ca 2.5h blev det..haha! Som vanligt när vi pratar i telefon!
Puss på dig

2008-05-07 @ 23:09:39
URL: http://litenvra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0